Demo Image

"Jesen u Kninu" - poziv na jesenski Sajam

Turistička Zajednica grada Knina ove godine, po prvi put, organizira manifestaciju „Jesen u Kninu“ koja će se održati 20. listopada 2018. godine.

 Manifestacija će biti popraćena brojnim događanjima, među kojima se naročito ističe jesenski Sajam na kojem će biti predstavljeni suveniri, autohtoni proizvodi i gastro delicije.

 

 

JAVNI POZIV

Ovim putem, pozivamo sve zainteresirane izlagače da nam se pridruže na jesenskom Sajmu 20.10.2018. godine i postanu dio jesenske priče grada Knina.

Na sajam se mogu prijaviti obrti koji proizvode različite poljoprivredne, gastronomske, uporabne i ukrasne proizvode karakteristične za područje iz kojeg dolaze.

Za sudjelovanje na Sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi na linku: files/Prijavnica_za_izlagae_-Jesen_u_Kninu.pdf

Ispunjenu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke Zajednice grada Knina na adresi: Tuđmanova 24, najkasnije do 15. listopada 2018. godine.

S obzirom da se manifestacija održava po prvi put, kotizacija se neće naplaćivati, a štandovi će biti osigurani od strane organizatora.

Uz sajam pripremamo i bogatu gastro ponudu pod nazivom „Jesen u tanjuru“ u suradnji s  Udruženjem obrtnika Knin.

Uz vrhunnsku hranu i autohtone proizvode pozivamo sve zainteresirane na ugodno jesensko druženje u parku nasuprot Gradske Uprave, 20.10.2018. godine s početkom u 10:00h

 

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju u uredu Turističke Zajednice grada Knina ili na broj telefona: 022/664-822

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes