Demo Image

„Advent u Kninu“ – BOŽIĆNI SAJAM - 21.12.2018.

JAVNI POZIV za sudjelovanje na Božićnom sajmu u sklopu manifestacije „Advent u Kninu“

Turistička Zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da nam se pridruže na Božićnom sajmu u sklopu manifestacije „Advent u Kninu“.

 Mjesto održavanja manifestacije je park kod Osnovne škole dr. Franje Tuđmana 21. prosinca 2018. godine s početkom u 10:00h.

 

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama.

Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Uvjeti sudjelovanja:

Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati ranovrsne tradicijske suvenire, božiće ukrase i sl. s obzirom da je riječ o Božićnoj manifestaciji.

Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode.

Turistička Zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza  ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku.

Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi u privitku - files/PRIJAVNICA_BOZICNI_SAJAM-converted.pdf.

Ispunjenu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke Zajednice grada Knina na adresi: Tuđmanova 24, najkasnije do 16. prosinca 2018. godine.

Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati!

Uz prijavnicu potrebno je dostaviti i dokaz o registraciji kućne radinosti, OPG-a, obrta, tvrtke ili udruge.

Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke Zajednice grada Knina ili na broj telefona: 022/664-822, svakim radnim danom od 07:00h do 15:00h.

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes