U Knin stiže hit komedija “Čipka i čokolada”

U nedjelju, 31. ožujka u 20 sati u Domu HV-a u Kninu bit će izvedena hit komedija “Čipka i čokolada” napravljena po uzoru na popularnu američku seriju Sex i grad, ali na balkanski način! Scenarist i redatelj je Stanko Holcer, a u predstavi plavuša Čupka (Ana Ćuk / Katarina Korša) i crnka Čarna (Jovana Jelovac Cavnić) kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim životnim iskustvima.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti na Eventimu, a prodajna mjesta u Kninu su kiosci tiska na trgu i u Ulici IV. Gardijske brigade.

Božićni koncerti

Narodni običaji i kola, igrokazi, klapsko pjevanje i plesne izvedbe samo su dio spektra blagdanskog programa.

Kulturno-umjetnička, sportska društva i udruge uz potporu grada Knina svake godine dostojno obilježe blagdansko vrijeme i na najbolji način svojim sugrađanima zažele sretne i blagoslovljene Božićne i novogodišnje blagdane.

Dan Grada i Blagdan sv. Ante

13- og lipnja grad Knin i njegovi žitelji slave Dan Grada i  blagdan sv. Ante – zaštitnika grada! Proslava se obilježava mnogim  vjerskim, kulturnim, sportskim manifestacijama, likovnim sadržajima i sl.

Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Svake godine, 5.kolovoza, obilježava se Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u spomen na 5. kolovoza 1995. godine kada je Knin oslobođen od okupacije. Od ranih jutarnjih sati pristižu ljudi iz čitave Hrvatske i inozemstva. Sam program proslave traje nekoliko dana te je popraćen raznim športskim i kulturnim događanjima u kojima se prije svega odaje počast svim žrtvama Domovinskog rata. Za završnu večer proslave upriličen je prigodni zabavni program.

Kijevski književni susreti

Kijevski književni susreti zamišljeni su kao spoj tradicionalne i suvremene kulture, popularnog i elitističkog iskustva, književne riječi i književno znanstvene misli.

Malo Kijevo ovim postaje važna točka na hrvatskom kulturnom zemljovidu, a kijevska su guvna, dvorišta i poljane pretvoreni u jedinstvene pozornice uz koje se nerijetko tiskaju stotine zainteresiranih poklonika kulture. Na susretima sudjeluju brojni domaći (ali i inozemni) pjesnici, pripovjedači, glumci, glazbenici i književni znanstvenici.


 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2011 - TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KNINA

Downlaod Premium Themes